Kosten

snorex

€945

De SnörEx®

De SnörEx® is een op maat vervaardigde snurkbeugel die snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

somnosa

€795

De SomnOSA®

De SomnOSA® MRA is een op maat gemaakte mondorthese dat over de tanden past en bestaat uit 2 plaatjes: één voor de bovenste en één voor de onderste tanden.
De SomnOSA® MRA zorgt dat de onderkaak naar voren gaat waardoor ook indirect de tong naar voren gaat waardoor ernstig snurken wordt behandeld.

SnörEx Ladysnore

€945

De SnörEx® LadySnore

De SnörEx® is een op maat vervaardigde snurkbeugel voor vrouwen die snurken tegengaat. Er komt geen operatie aan te pas. U hoeft de SnörEx® LadySnore alleen ’s nachts te dragen en slikken en praten blijft mogelijk.

watchpat

€375

Wordt vergoed, vraag naar de voorwaarden.

De WatchPAT®

De WatchPAT® is een unieke en gecertificeerde methode, waarbij u thuis uw slaap kunt controleren.

somnibel

€495

Positionele Therapie

De Somnibel Pro is een klein, lichtgewicht apparaatje dat u op uw voorhoofd draagt gedurende de nacht. Via stimulerende trillingen krijgt u een reminder wanneer u op uw rug ligt, zodat u na de reminder op uw zij gaat liggen. 

Tijdens het eerste kosteloze consult worden uw problemen besproken en worden er een aantal specifieke tests gedaan om te kijken of wij u kunnen helpen. 
Tijdens dit consult worden de mogelijke behandelmethodes besproken.